Websiden til Ecofleet kommer til å gjennomgå en endring både visuelt og teknisk! Avspilleren nederst i kjøretøyvisningen vil skifte fra Flash-teknologi til HTML5. Les for å finne ut hvorfor dette er nødvendig, og hvordan kundene våre vil ha nytte av denne endringen.

Hvorfor bytter vi fra Flash til HTML5?

Denne endringen har vært planlagt en tid nå, fordi Flash-teknologien er en utdatert og utdøende teknologi. Med HTML5 så vil Ecofleet-applikasjonen være mer fremtidsrettet, sikker og raskere. Tekniske endringer vil også innføre noen nye visuelle tilpasninger. Den nye avspilleren har samme funksjon, men vi har frisket opp utsende og bruksmåte. Men du trenger ikke bekymre deg, for alt fungerer på samme måte som før. Du kan prøve ut den nye avspilleren via vår demokonto.

Når skal det gjennomføres?

Dette vil gjennomføres før slutten av juni. HTML5 avspilleren er utviklet, testet og ferdig til bruk, og vi informerer alle i god tid før lanseringen. I mellomtiden vil deler av koden skiftes ut litt etter litt etter at systemet er beta testet med en gruppe utvalgte kunder.