Ecofleet Moduler

Hendelser

Flåtestyring systemer genererer store mengder data, men hendelsesmodulen hjelper deg med å fokusere på de tingene som betyr noe. Angi advarsler for relevante hendelser og få rettidig varsel.

Fokus bare på de tingene som trenger din oppmerksomhet

Angi egendefinerte varsler for kjøreadferd

Få varsel hvis noen går inn eller forlater et bestemt område

Velg mellom SMS, e-post eller systemvarsling

Hold deg oppdatert på de viktigste hendelsene

Bryter noen fartsgrensen? Vil kjøretøyet nå den ønskede destinasjonen til tiden? Slike spørsmål vil bli besvart raskt og nøyaktig i hendelsesmodulen. Det kraftige konfigurasjonsverktøyet lar deg bestemme de viktigste parametrene for kjøretøyene dine med høy presisjonsnivå. Ecofleet vil filtrere informasjonen og generere en enkel liste for å støtte rask og nøyaktig beslutningsprosess.

Geofencing

En av de vanligste bekymringene for flåteadministratorer er å overvåke kjøretøy som forlater (eller kjører inn) et definert arbeidsområde. Ecofleet tillater et område å være “geofenced” – dvs. merket på et kart ved hjelp av koordinater – og knytte en regel som utløser en advarsel i hendelsesmodulen når bilen forlater eller går inn i det valgte området.

Vær den første som blir varslet

Ecofleet informerer deg om relevante hendelser via applikasjonen, e-post eller SMS (hvis du er borte fra datamaskinen) med en øyeblikkelig melding ledsaget av et akustisk signal. Koble til flere prosesser med spesifikke hendelser i ditt eget informasjonssystem, bør være en enkel oppgave for enhver IT-spesial.

Trenger du støtte til Hendelser? 

Se mer på vår supportside