Ecofleet Moduler

Oppgaver

Et komplett oppgavehåndteringssystem for mobil arbeidskraft.
Send oppgaver direkte til ansatte fra kontoret, og få øyeblikkelig oppdatering på jobbstatus. Fungerer på datamaskiner, tabletter og smarttelefoner.

Tilordne oppgaver direkte til ansatte via mobil eller nettbrett

Få øyeblikkelige oppgaveoppdateringer

Legg til bilder og signaturer på oppgaver

Oppnå papirfri arbeidsmiljø med digitale løsninger

Føles det som et puslespill for å distribuere oppgaver til de ansatte? Var det virkelig den nærmeste og mest relevante mannen som fikk jobben og hvordan går jobben i gang? Administrere oppgaver for den mobile arbeidsstyrken krever vanligvis mange telefonsamtaler mellom kontoret og de ansatte på farten, og resulterer ofte i mange kilometer kjørt.

Bli kvitt problemene og få en enkel og bedre oversikt over Ecofleets oppgavebehandling som gjør at du kan tilordne oppgaver og sende dem en melding til dine ansatte. Det er enkelt, effektivt og rettidig å være en stor glede for både bedrifter, ansatte og kunder.

AutoLog Laptop

Oppgavestyring på kontoret

Alle ansatte kan følges på et kart og oppdrag kan registreres og tildeles. Medarbeider vil bli informert tilsvarende på telefonen eller nettbrettet. Kontoret har en oppdatert status for alle oppgaver og ansatte.

Kontoret kan også lage skjemaer som skal fylles ut av arbeidstaker for kvalitetskontroll eller lignende – eller beregne de mest optimale rutene for dagens arbeid for å redusere kjøring og spare tid for medarbeiderne.

Oppgavestyring på veien

Ansatte har oversikt over egne oppgaver og kollegaer på sine smarttelefoner. Det er mulig å finne den mest optimale ruten for en oppgave og beregne tid og avstand for ankomst.

Du kan også fylle ut de egendefinerte skjemaene, legge ved bilder og / eller signaturer til oppgaven før den er fullført.

Trenger du støtte for Oppgavestyring? 

Se mer på vår supportside

Hvordan får du det

Oppgavestyring er inkludert i løsningene nedenfor