Ecofleet Moduler

Rapporter

Få mest mulig ut av dine flåtestyringsdata med sofistikerte rapporteringsverktøy som gir oversikt og kaster lys på relevante områder.

Få innsikt og oversikt over dine data med relevante rapporter

Tilpass din egen bil-, sjåfør-, kostnads- og lokasjonsrapporter

Få daglig, ukentlig eller månedlig rapport sendt til e-posten din

Enkel integrering fra rapporter til andre informasjonssystemer

Plasseringsbaserte rapporter

Smart bruk av plasseringsinformasjon er en betydelig styrke hos Ecofleet. Plasseringsbaserte rapporter kan gi oversikt over steder besøkt av flåten, avstander kjøre og tid brukt på forskjellige steder enten det gjelder kundeservice, sjåførens hjem eller andre steder. Det er veldig enkelt å se mønstre eller uregelmessigheter som de vanlige reise- eller kostnadsrapporterne ikke avslører.

Rapporter hver morgen

En av de mest populære funksjonene i rapportmodulen er de vanlige e-postoppdateringene. Det er ikke engang nødvendig å logge inn i Ecofleet-programmet hver dag da du kan åpne rapporter for utvalgte perioder direkte fra innboksen din.

Bygg dine egne rapporter

Hvis forhåndsdefinerte rapporter ikke passer dine behov, ikke bekymre deg. Det kraftige rapporteringsverktøyet lar deg velge hvilke data, hvilke kolonner og hvilken oppsett du vil ha, slik at du enkelt kan lage rapporter som fungerer best for deg.

Oversikt over faktiske utgifter

Informasjon om kilometer som er tilbakestilt, drivstofforbruk og tid brukt eller tomgang for hele flåten er få museklikk unna. Ecofleet-rapporter er lett å sammenligne, og det er veldig enkelt å se eventuelle uregelmessigheter ved bruk av kjøretøy og ta de nødvendige tiltakene. Alle rapportene kan ses i Ecofleet-programmet eller kan eksporteres til PDF- eller Excel-format.

Integrere til andre informasjonssystemer

Det er mulig å koble rapporteringsmodulen direkte til andre informasjonssystemer. Hvis din bedrift har ansatte med tilstrekkelig IT-kunnskap, kan du automatisk overføre all informasjon fra rapporteringsmodulen til ditt eget informasjonssystem. Det krever bare en liten standardkonfigurasjon.

Trenger du støtte for modulen Rapporter? 

Se mer på vår supportside