Om Ecofleet

En ledende internasjonal telemetrileverandør

Ecofleet er et internasjonalt programvarefirma som spesialiserer seg på GPS-basert kjørebok og flåtestyringsløsninger. Vårt fokus er å optimalisere organisasjonens flåter og arbeidsflyt og dermed øke effektiviteten og redusere kostnadene.

Med nærvær i mer enn 20 land og sporing av mer enn 70 000 kjøretøy på veiene, er vi en av de ledende telemetrileverandørene i Skandinavia, Baltikum og Øst-Europa.

Vårt fokus og kompetanse er likt delt mellom salg, service og utvikling. Vi tilbyr et bredt spekter av standardløsninger, men tilbyr også skreddersydde løsninger for spesifikke behov. Vi er preget av å være en profesjonell og serviceinnstilt forretningspartner og leverandør.

Ecofleet`s løsninger sikrer at alle daglige rutiner knyttet til flåten din blir automatisert og gir enkel tilgang til viktig data og statistikk. Vi leverer kvalitet, sikkerhet og effektivitet i hverdagen og vi har rikelig med erfaring som vi ønsker å dele.

Mød vores norske team

På vår norske avdelinger sitter det fire dedikerte ansatte klare til å hjelpe deg. Finn dem alle her.

LES MER > 

 

Bli med i teamet

Vier alltid på jakt etter talentfulle mennesker til våre team over hele verden. Hvis du ikke finner noen relevante stillinger på vår nettside er du velkommen til enhver tid å sende oss en åpen søknad. Vi streber etter å være best i det vi gjør og ønsker alle velkommen med samme instilling.

LES MER > 

 

CSR

Ecofleet mener at bedriftens engasjement er avgjørende for å takle miljøutfordringer. Lær hvorfor og hvordan vi bryr oss.

LES MER >

Vi har en løsning til deg!

Ta kontakt så kan vi hjelpe deg med å finne en løsning som passer deres behov