Ecofleet Mobile applikasjon mottok et helt nytt design og en ny struktur. Fokuset har vært på å gjøre den enklere å bruke, og nye funksjoner har kommet for å effektivisere den daglige driften i firmaer. Målet er å gjøre Ecofleet Mobile applikasjon enda mer praktisk, slik at det blir mer lønnsomt for Ecofleet sine kunder, og kunne løse deres utfordringer på en mer smidig måte.

Den vanlige modulen (Kjøretøy, Kart, Oppgaver, osv) har blitt flyttet til menyen på høyre side av skjermen. Midt i appen kan du finne sjåførens (eller ansatt) status og Id. Under dette kan du spore din smarttelefon, redigere innstillinger eller logge ut. Flere nye funksjoner har kommet:

Sjåfør status

Sjåfør status er en helt ny funksjon i Ecofleet Mobile, hvor ansatte kan bruke den til å markere arbeidstiden fra start til slutt. Ecofleet kunder kan også sette mer detaljert status som er mer rettet mot deres virksomhet, for eksempel «på arbeidsplassen,» «opptatt», «på kontoret», «i kundemøte». Hver ansatt kan lese av sin arbeidstid og detaljerte oppgaver fra deres smarttelefon eller nettbrett. Under rapporter vil du kunne ta opp en fullstendig oversikt over antall arbeidstimer i en gitt tidsperiode.

Sjåfør status kan bli brukt sammen med modulen Ecofleet Oppgaver, men den kan også brukes som en frittstående funksjon.

Sjåfør identifikasjon

Ecofleet er en av de første leverandørene som klarer å knytte deres sjåfører til de ulike oppgavene. Denne funksjonen er nyttig for firmaer der flere kjøretøy blir brukt av flere sjåfører – for eksempel transport service, lasting med truck og tjeneste firmaer.

Når sjåføren starter for dagen, velger han ut kjøretøyet for dagens gjøremål. På denne måten blir alle reiser knyttet til den riktige personen, og reiser kan bli lagt til. Med sjåfør Id vil du få oversikten over sjåførens miljøvennlig kjøring.

Sjåførens Id i mobile applikasjon er en unik løsning som vil hjelpe deg å administrere sjåfører raskere. Før måtte du installere RFID kortlesere eller annet utstyr på hvert kjøretøy.

Oppdateringen vil bli publisert på Ecofleet Mobile Android og iOS applikasjon de neste ukene, og kan brukes både på smarttelefoner og nettbrett. Husk å oppdaterer dine enheter! Hvis noen av funksjonene vi nevner her ikke finnes i din app, men du har lyst til å bruke dem, kontakt vår salgsavdeling – som gir deg den informasjonen du trenger.