Bil Tracking m. Alarm & Kjørebok

Fra 119,- NOK/måned

Ecofleet Løsninger

Bil Tracking m. Alarm & Kjørebok

Her er løsningen hvis du ut over tyverisikring også har behov for å føre kjøreregnskap. Den installerte forsikringsgodkjente enheten samler inn data til kjøreboken og du har adgang til kjørebokfunksjonene lik Autolog Profesjonell.

Moduler & Funksjonaliteter

Kjøretøy

Se nøyaktig plasseringen av kjøretøyene dine på et sanntids kart eller velg datoer for å se hvor de har vært tidligere. Les mer

Hendelser

Sett opp triggere og bli varslet omgående hvis et kjøretøy bryter hastighetsgrensen, forlater et bestemt arbeidsområde eller på annen måte står i konflikt med forhåndsdefinerte hendelser. Les mer

Områder

Velg et område som bruker koordinater og tilknytt en regel i hendelsesmodulen. Deretter kan du se kjøretøy som forlater eller kjører inn i et bestemt område.

G4S Alarm

Direkte tilkobling til 24-timers G4S alarmsenter som kreves av forsikringsselskaper. Ved tyveri sendes automatisk varsling til G4S, hvorpå politiet vil bli varslet.

Tracking

Må ikke forveksles med GPS-sporing, som er grunnlaget for alle våre løsninger, men en ekstra funksjon for våre forsikringskunder. Sporingsmodulen sender en melding til G4S i tilfelle tyveri, og inneholder også en erklæring til forsikringsselskapet som bekrefter at en Ecofleet tracker er innstallert.

Utgifter

Hold oversikt over alle kjøretøyutgifter og få en detaljert oversikt over kostnader knyttet til flåten din. Les mer

Kørebog

Autolog Profesjonell er navnet på den komplette kjørebokløsningen du får tilgang til i denne pakken. Les mer

119,-

NOK/måned 
Ex. moms
(Betales for 12 mdr. av gangen)

Vi har en løsning til deg!

Ta kontakt så kan vi hjelpe deg med å finne en løsning som passer deres behov