Bil Tracking m. Alarm

Fra 69,- NOK/måned

Ecofleet Løsninger

Bil Tracking m. Alarm

Den optimale løsningen hvis ditt forsikringsselskap krever sporing med alarm. Den forsikringsgodkjente enheten monteres av godkjent installatør og kobles til G4S alarmsentral i henhold til kravene fra forsikringsselskapet.

Moduler & Funksjonaliteter

Kjøretøy

Se nøyaktig plasseringen av kjøretøyene dine på et sanntids kart eller velg datoer for å se hvor de har vært tidligere. Les mer

Hendelser

Sett opp triggere og bli varslet omgående hvis et kjøretøy forlater et bestemt arbeidsområde eller på annen måte står i konflikt med forhåndsdefinerte hendelser. Les mer

Områder

Velg et område som bruker koordinater (geofencing) og tilknytt en regel i hendelsesmodulen. Deretter kan du se kjøretøy som forlater eller kjører inn i et bestemt område.

Utgifter

Hold oversikt over alle kjøretøyutgifter og få en detaljert oversikt over kostnader knyttet til flåten din. Les mer

G4S Alarm

Direkte tilkobling til 24-timers G4S alarmsenter som kreves av forsikringsselskaper. Ved tyveri sendes automatisk varsling til G4S, hvorpå politiet vil bli varslet.

Tracking

Må ikke forveksles med GPS-sporing, som er grunnlaget for alle våre løsninger, men en ekstra funksjon for våre forsikringskunder. Sporingsmodulen sender en melding til G4S i tilfelle tyveri, og inneholder også en erklæring til forsikringsselskapet som bekrefter at en Ecofleet tracker er innstallert.

69,-

NOK/måned 
Ex. moms
(Betales for 12 mdr. av gangen)

Vi har en løsning til deg!

Ta kontakt så kan vi hjelpe deg med å finne en løsning som passer deres behov